OM BUCH STUDIO

Buch Studio drives af Tinna Buch.

Mit store ønske her i livet er at hjælpe mennesker, jeg får energi, af at se andre mennesker lykkedes med det, de gerne vil lykkedes med.

Siden jeg var helt ung har jeg arbejdet med mennesker. Min fornemmelse for dig og den du er, er knivskarp. Jeg arbejder både med det mine øjne ser, men også med min intuition. Jeg har stylet mange mennesker og altid haft en interesse i at samspillet mellem det ydre og indre skulle harmonere. Mennesker skal ikke klædes ud, men styles så de er klædt på. Klædt på, så de kan afspejle sig selv og være den bedste udgave, af den de er. I mit job som Stylist oplever jeg ofte at snakken falder på dybere emner, vigtige emner og ting som jeg ikke tidligere har kunnet hjælpe med, da jeg jo var der som stylist. Derfor var det naturligt for mig at tage en Coach uddannelse, for at få værktøjerne til at kunne hjælpe med de indre problematikker. Jeg arbejder nu også som coach og hjælper voksne og unge fra 16 år.

Jeg er Certificeret Coach fra Bladbjerg Kibsgaard og uddannet i ACT terapi.

Jeg ser dig som det hele menneske du er, min intuition er knivskarp og jeg vil støtte og inspirere dig til at opnå realistiske mål.  Jeg har arbejdet meget med unge mennesker og ved hvor turbulent en tid ungdommen kan være. Der bliver stillet høje krav til dem og til tider, stiller de også meget høje krav til dem selv, derfor brænder jeg rigtig meget for at hjælpe unge, med at skabe et godt fundament, så de kan gå en mere sikker og målrettet fremtid i møde.

Jeg er tilknyttet "Headspace" Århus, som frivillige unge rådgiver.

Jeg har været selvstændig siden 2010.

Tanken bag Buch Studio er at skabe rammerne, om et sted hvor du kan arbejde med både det indre og det ydre, for det hænger sammen og på den måde kan vi skabe en større helhed.

Når jeg holder fri bruger jeg tiden med min familie som er min mand og vores to drenge. Skal jeg forkæle mig selv, så må der øverst på ønskesedlen stå "Yoga retreat", gerne på en stille ø med god mad og smuk udsigt.


Du er altid velkommen til at give mig et ring, helt uforpligtende.


Det var lidt om mig, jeg glæder mig til at møde dig.


Uddannelser :

  • Frisør med den 4 -årige uddannelse.
  • Makeup artist hos Makeup artist uddannelsen hos Anja Laursen.
  • Makeup artist uddannelse "Special Effect".
  • Makeup artist uddannelse hos Illamasqua, London.
  • Stylist uddannelse hos Tini Owild København.
  • Livsmagi og klarsyn (Clairvoyance) Uddannelse hos Camilla Nymand.
  • Certificeret Master Coach i personligt lederskab, hos Bladbjerg Kibsgård, Århus C.
  • ACT Terapi overbygning til Coach udd. hos Bladbjerg Kibsgård, Århus C.