Frisør

Når du træder ind i Buch Studio skal du føle dig hjemme. 

Målet er at skabe en fantastisk oplevelse i afslappende omgivelser hvor du er i centrum. 

Mange års erfaring er med til at sætte rammen.
Det er vigtigt for mig at der er god tid til hver enkelt kunde. Derfor vil du opleve at du er den eneste kunde i lokalet, når du bliver klippet.
Inden dit hår bliver vasket, vil vi altid afstemme forventninger, så jeg er sikker på hvad du ønsker der skal ske med dit hår. Jeg vil råde dig ud fra hvad der klæder dig, dit ansigt og din stil.
Der stilles høje krav til de produkter der bruges. Farverne er frie for ammoniak, ppd og parabener, de er skånsomme for din hovedbund og efterlader dit hår glansfuldt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kunderne siger :
  • Tinna er den eneste frisør der har set mit hår for det det vil. Der er ingen der kan klippe mit hår som hun kan. Hun er favorit frisør og stylist.
  • Top professionel og altid opdateret på nye produkter og stil. God til at vejlede og guide. Super engageret, oprindelig og har en ærlig lyst til at skabe det perfekte resultat for alle sine kunder. Hver kunde bliver tager kærligt om.
  • Jeg har brugt Tinna gennem mange år og hun er den bedste frisør jeg har haft. Så de bedste anbefalinger fra en ung mand på 42 år.